Termeni și Condiții

Published by LTB Arad on

Ultima actualizare: 24.10.2019

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare („Termeni”, „Termeni de utilizare”) înainte de a utiliza site-ul www.leb-arad.ro („Serviciul”) operat de Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” Arad.

Accesul și utilizarea Serviciului dvs. sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu puteți accesa Serviciul.

Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul său original, caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Liceului Teologic Baptist „Alexa Popovici” Arad și a licențiatorilor săi.

Link-uri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” Arad.

Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” Arad nu are niciun control asupra și nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricărui site web sau servicii ale terților. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” Arad nu va fi responsabil sau direct, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul oricăror astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim cu tărie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii terțe pe care le vizitați.

Rezilierea

Putem rezilia sau suspenda accesul la Serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv fără limitare, dacă încălcați Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederile privind proprietatea, renunțarea la garanție, despăgubirea și limitarea răspunderii.

Declinare de responsabilitate

Utilizarea de către dvs. a Serviciului este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul este furnizat „CA ATARE” și „CÂT DISPONIBIL”. Serviciul este furnizat fără garanții de niciun fel, expres sau implicit, incluzând, dar fără a se limita la, garanții implicite de comercializare, adecvare pentru un anumit scop, non-încălcare sau curs de performanță.

Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica vreun drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care o prevedere a acestor Termeni este considerată a fi invalidă sau inexecutabilă de către o instanță, dispozițiile rămase ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea încheia între noi cu privire la Serviciu.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este importantă, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 15 zile înainte ca orice termen nou să intre în vigoare. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la discreția noastră exclusivă.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce aceste revizuiri intră în vigoare, sunteți de acord să fiți obligați de termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciul.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.

Categories: